Konstrukione Civile
Konstruksione Civile
Infrastrukture
Infrastrukture
Punime Hirike
Punime Hidrike
Projektim
Projektim

Punojmë për të qënë më të mirët

në industrinë e ndërtimit

Elmazaj, një ekip me njerëz të rinj, entuziastë e të gatshëm për të ndërmarrë sfida dhe për të vazhduar përpara me zgjidhje të reja.

Vjet eksperiencë në fushën e konstruksionit

Mbi 40 makineri të rënda të cilat vijnë në ndihmë për realizimin e cdo projekti

Mbi 12 partnerë që na mbështesin

Një ekip i përkushtuar që ti bëj ballë cdo sfide

  • Lagja 1 Maj,Rruga "Sotir Bare"
    Fier, Shqiperi