Bypass Fier

Përshkrimi

Kompanis Elmazaj ju besua 23+100 km te autostrader "Bypass i Fierit" per realizimin e shtresave nga kompania Serenissima. Per realizimin e kesaj vepre kaq madhore per nga rendesia, kompania jone hodhi nje hap drejt teknologjise me te fundit duke adaptuar per here te pare ne Shqiperi SISTEMIN 3D automatik, Trimble dual system 3D, per grader-in CAT 120m. Ky projekt testoi gadishmerine e te gjithe ekipit Elmazaj, duke thyer rekorde per sjellje materiali ne site mbi 8 mij m3 ne dite material mbushes. Jan angazhuar mbi 70 kamion dhe nje numer i madh makinerishe per hapjen dhe ngjeshjen e materialit mbushes. Ky projekt eshte nje nga shume sfida qe do mbyllet me sukses nga kompania jone.

Fotogaleri