Kanalet vaditëse, Lushnje

Përshkrimi

Nga komania Trema Engineering 2 na u besuan mbi 12mij meter linear pastrim dhe betonim i kanaleve egzistuese në zonen e Lushnjes. Pas shum vitesh mosfunksionim i dhamë bazën e jetes "UJIN" plot fushave në zonën e Lushnjes që për një kohë të gjatë ngeleshin papunuar përshkak të pamundësis për ujitje. Ndjehesh mire kur pas një pune të lodhshme shikon një rezultat dhe jep një shpres për cdo fshatarë për të punuar tokën e tij. Prania e ujit ishte vështirësia më e vogël e këtij projekti për të mos përmenduar pamundësinë e aksesit për makineritë e rënda për të betonuar metra të tera të kanaleve të lënë pasdore. Ky është një projekt me fryte afatgjate, faleminderit Trema Engineering që na besoj si partnerin e tyre në këtë projekt.

Fotogaleri